Beoordelingen van Snackbar de Molen Siddeburen

Recente recensies

5.0
Andries
gisteren

Super snackbar

Johan reitsma
gisteren

Het was uitstekend

Patrick pot
gisteren

Zaten geen zakdoekjes bij mn smurfenijs, geen condoom bij mn gebakken banaan. En de vork van mn patatshoarma brak af bij mn anale ingreep

Rianne
30 juni 2022

Top service. Altijd goed en lekker eten, echte aanrader!

Frank
28 juni 2022

Top!

Harm
25 juni 2022

Bestelling geplaatst en op tijd geleverd en was ook nog lekker.

Johan reitsma
24 juni 2022

Was weer top.

J.W. de Boer
21 juni 2022

Vlotte en prettige manier van bestellen. De saté was helaas te snel gebakken waardoor er een nogal taaie buitenkant aan zat, jammer. Voor de rest prima.

Ridder
17 juni 2022

We hadden iets verkeerd in onze bestelling, maar verder was het allemaal goed

Alinda Zuidema
11 juni 2022

Bedankt voor de service

Tonnie Bos
10 juni 2022

Juiste afhaaltijd,en lekker gegeten. Toppie.

Jeanet
10 juni 2022

Het was wederom heerlijk!

Marjan homan
9 juni 2022

Iedere bestelling wordt goed en netjes klaar gemaakt

Lia van der Vliet
9 juni 2022

Prima, het was heerlijk en op tijd klaat

Ina Jansema
6 juni 2022
John Gerritsen
5 juni 2022

Alles klaar op het afgesproken tijdstip

Jiska
5 juni 2022

Eten is altijd dikke prima. Bestellen via de app vinden wij ideaal

BosK
5 juni 2022

Ik kwam van de laatste boot vanaf Borkum. Via de website op de boot onderweg naar Eemshaven bestelling geplaatst. Super makkelijk, bij aankomst stond het klaar volgens gekozen tijd.. ohja, en de patat en snack waren lekker!

Geert plat
26 mei 2022

Was heel goed.

Jannie Westman
22 mei 2022

Alles prima geregeld super 👍

Sijbren
21 mei 2022

Erg goed

Jans
20 mei 2022

De beste in de provincie Groningen met de shoarmarol 👌

Frank van Blerk
15 mei 2022

Top, on line besteld en precies op tijd gereed bij afhalen.

Hilda Bleker
15 mei 2022
Maarten Spithoff
14 mei 2022

Het was weer heerlijk, perfect verzorgd en zoals altijd goed ontvangen

Fam. Bats
13 mei 2022

Goeie wijn behoeft geen krans.

Jeanet
8 mei 2022

Was heerlijk!

ew de boer
8 mei 2022
Hermien Heerink-Winkel
6 mei 2022

was heerlijk en helemaal compleet dat is ook wel eens anders.

Dijkstra
5 mei 2022
Sijbren
1 mei 2022

Top

Maarten Spithoff
23 april 2022

Snel, goed en lekker dichtbij

Smit
11 april 2022
Tom Surmeijer
9 april 2022

Goed eten voor een nette prijs👍

Meiske
9 april 2022
Tineke
3 april 2022

Het was weer heerlijk.

Vermue
2 april 2022

Het was lekker, maar broodje hamburger zonder ui besteld, toch zat er ui op, dat was iets minder.

De Deel
2 april 2022

Genoten! Grote bestelling! Alles lekker warm. Smaakte heerlijk.

Hilda
27 maart 2022

Lekker , snel , netjes , goede producten , glutenvrij , mooie website , toppers.

Rein
27 maart 2022

Lekker eten en handig om via de app te kunnen bestellen.

Tom
27 maart 2022
Monique
19 maart 2022
Sibbele de Jong
16 maart 2022
Kaper
12 maart 2022

Er was een gedeelte van de bestelling vergeten mee te geven. Gebeld en ze kwamen het brengen. Echt petje af. En het eten was weer heerlijk. Tot de volgende keer.

Sander
11 maart 2022

Prima snack

gerrie hazenhoek
3 maart 2022

altijd goed

Poel
28 februari 2022

Net als altijd. Lekker.

Hilda Bleker
28 februari 2022

Goede producten, snel en accuraat. Bestellen via app werkt uitstekend .Heel blij mee.

rika pruim
27 februari 2022

Het eten is prima in orde en lekker! Alleen jammer dat de bestelde milkshakes er niet bij waren!

Alma Briek
22 februari 2022

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen online. Bestelling snel en goed bereid. Vriendelijke mensen.

Henk van der Wolde
20 februari 2022

Zoals altijd weer uitstekend.

Sibbele de Jong
15 februari 2022

Bij afgifte misschien duidelijk aangeven wat vegetarisch is en wat niet, zonder er om te moeten vragen

gerrie hazenhoek
15 februari 2022

goed.

Ineke
14 februari 2022

Altijd goed een topper

Maartje
13 februari 2022

We hebben heerlijk gegeten. Online bestellen, wat is dat handig! Vlot geholpen.

Dineke
12 februari 2022
Jettina Noordman
6 februari 2022
Heinriette
6 februari 2022

Heeeeerlijk

Van der Laan
3 februari 2022

Prima in orde!

Tom
31 januari 2022

Top houden zo die rietjes

Frank
30 januari 2022

Alles zoals besteld, afgesproken en op tijd.

Anton hagenbeek
28 januari 2022

Heerlijk eten voor (h)eerlijke prijs tot volgende week vrijdag groetjes hongerige bouwvakker

Sib, de Jong
28 januari 2022

Was lekker. Tot de volgende keer.

wit
23 januari 2022

was lekker!!

Wilma
21 januari 2022

De laatste paar keer gebeurd het dat het patat niet goed krokant is. We kruizen wel aan dat we het patat door gebakken willen. We hopen dat de volgende keer het wel goed is. Wetende dat ze dit wel goed kunnen.

Lia
15 januari 2022

Heerlijk gegeten

Hennie Z.
13 januari 2022

Het is er schoon en netjes, de snacks zijn wat we ervan verwachten en bestellen via de app is heel handig.

Kaper
9 januari 2022

De patat had wel iets langer gebakken mogen worden. Was bleek en slap.

Henk vd Wolde
9 januari 2022

Was weer super lekker.

Bontsema
8 januari 2022

Altijd kwaliteit

Frank
5 januari 2022

Online besteld en op de afgesproken tijd stond het gereed , top Geregeld.

Frans
2 januari 2021

De snacks smaakten goed, alleen de frietjes waren niet lekker krokant. En beetje taai. Verder is het qua logistiek allemaal prima. Website ook makkelijk.

Nieborg
1 januari 2021
Moniek
31 december 2021
Geert meijering
31 december 2021

Goede service en kwaliteit van het eten en bestelling via app is goed

H.Compier
13 december 2021

Was goed geregeld, via site besteld, werkte prima en het eten was lekker!

Dijkema
12 december 2021

Altijd goed eten van snackbar de Molen

Annet
12 december 2021

Was weer helemaal goed!

gerrie hazenhoek
8 december 2021

altijd goed en lekker eten.

Annet
5 december 2021

Was helemaal goed

Robert Poort
4 december 2021
Deijk
3 december 2021
gerrie hazenhoek
2 december 2021

heb nooit geen klachten altijd goed.

Kugel
29 november 2021

Prima geregeld. Op tijd klaar. Super

J. P. van der Laan
27 november 2021

Via e-mail besteld. Goede ervaring. De bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip en de kwaliteit van de producten was prima!

Patricia
19 november 2021

Uitstekend!

vd meij
18 november 2021

altijd goed!

Lukas boscher
14 november 2021

Lekker gemakkelijk om iets te bestellen en mooi op die tijd afhalen top geregeld

Zuidhof
7 november 2021
Johan
30 oktober 2021

Goed eten!!!!

Poel
25 oktober 2021
Anton
19 oktober 2021

Goed geregeld, bestelling was op tijd klaar, compleet en goed op temperatuur! Patat was knapperig en smaakte prima, niets op aan te merken.

J.Poel
18 oktober 2021

het was even wennen om via de computer te bestellen. Maar het is goed gelukt. Het bestelde was heerlijk zoals altijd.

KAB
17 oktober 2021

Super makkelijk het online bestellen. KAB

Bob de Wildt
16 oktober 2021

Heerlijk gegeten.

Henk van der Wolde
11 oktober 2021

Zoals altied; weer goud.

Otto
1 oktober 2021

Altijd lekker en super makkelijk om online te bestellen. Je hoeft dan nooit lang te wachten.

Marius
30 september 2021

Prima, precies volgens afgesproken tijd. Goede website.

Nettie Blik
26 september 2021

Eerste keer dat wij via de app hebben besteld .Maar het is ideaal en net zo snel als altijd..en je kunt vooraf ook betalen super ik ben hier erg blij mee.....

Frank
24 september 2021

Alles volgens plan, bestellen en aflevering op tijd en lekker eten. Top zaak.

Dineke Zomerman
22 september 2021

Nette zaak en lekker

Jean
21 september 2021

Makkelijk online bestellen, bestelling op afgesproken tijdstip af te halen en prima hap.

Erika
19 september 2021

Prima service en snel klaar.

Henk van der Wolde
12 september 2021

Zoals altied, weer super.

Alinda Zuidema
10 september 2021
gerrie hazenhoek
1 september 2021

zoals altijd dikke prima

Gea
29 augustus 2021

snel klaar en smaakt lekker

Hilda Bleker
29 augustus 2021

De molen siddeburen, heeft een app om een bestelling te doen op hun website, duidelijk en makkelijk en de tijd om op te halen en betalen . Als je komt is het bijna klaar , ideaal .Een goed team en lekkere producten , ga zo door!

Onno
29 augustus 2021

Online bestellen werkt echt perfect. De bestelling was precies op tijd klaar en het eten was heel erg lekker. Super snackbar!

Gerard Zwiers
27 augustus 2021

We komen hier al jaren. Het is een zeer goede snackbar met genoeg keuze. En altijd vriendelijk.

Johan
23 augustus 2021

Goed eten !!!

Thomas Mennega
21 augustus 2021

Toppie

Marjon
20 augustus 2021

Het eten is prima! de eigenaresse is wel gestresst.

74954VPI
20 augustus 2021
Alicia
23 juli 2021
Johannes
16 juli 2021

Lekker

Linda
11 juli 2021

Geweldige service, super bedankt en het eten was weer heerlijk 👍👍

Tineke
4 juli 2021

Het was weer heerlijk.

Maria
4 mei 2021

Eten was heerlijk , en op de afgesproken tijd klaar. Altijd vriendelijke bediening.

Geziena
26 april 2021

Zoals altijd lekker en met zorg bereid! En netjes verpakt! Super makkelijk bestellen met de app. Echt een aanrader.

Elly
21 april 2021
Ben Sintenie
20 april 2021

het was zoals gewoonlijk weer heerlijk

Tineke
18 april 2021

Het was weet super lekker en goeie service!!

Trea vd Heide
16 april 2021

Prima en lekker! Snackbar is altijd keurig netjes en schoon, het eten goede kwaliteit.

Rieks Spandauw
12 april 2021

Gaat erg makkelijk. Bevalt prima !

pruim
11 april 2021

ideaal de app. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en goede kwaliteit eten.

Sijbren
10 april 2021

Het eten was (zoals gebruikelijk) weer zeer goed. De eierbal is geweldig.

Basjan Reitzema
10 april 2021

Ik miste 2 frikandel speciaal, de rest was lekker

Reactie van Snackbar de Molen

Volgende keer even bellen, als we iets vergeten komen we het nabrengen. En wat we vergeten zijn vergoeden we natuurlijk. Mvg René.

Willem-Jan Fokkens
8 april 2021

Sate menu een aanrader

gea
2 april 2021

prima

Otto Storteboom
2 april 2021

Natuurlijk is het hier lekker, want anders zouden we hier niet vrijwel elke vrijdag komen. Daarnaast vriendelijk personeel en super makkelijk om vanuit je luie stoel te bestellen. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten. Ik zeg: GOED BEZIG

Jan R.
28 maart 2021

Altijd top

Peter
27 maart 2021
Sylvia Zuur
26 maart 2021

We halen niet zo vaak meer bij de snackbar, maar als we halen is het altijd lekker en goede kwaliteit.

Jeroen
23 maart 2021
Linda de Wit
22 maart 2021

Lekker eten en een super goed werkende website. De keuze is reuze en smaakt naar meer, toppie!

Cobi
7 maart 2021

Online bestelling en betaling gedaan en het eten was prima!

Linda
6 maart 2021

Ideaal deze manier van bestellen. Thuis iets lekkers uitzoeken en betalen en ophalen op het gewenste moment.

siepie pijper
6 maart 2021

goede service en kwaliteit

Ottema
27 februari 2021

Lekker en lekker snel.

Otto Storteboom
27 februari 2021

We zijn al jaren klant en het is altijd goed. Via internet bestellen vind ik super. Makkelijk, gebruiksvriendelijk en je hoeft daardoor nooit te lang te wachten. Je weet wanneer het ongeveer gereed is. Ook vriendelijk personeel

Denstracks
20 februari 2021

Makkelijk online bestellen, ruime keuze en ook glutenvrij. Keurig op tijd klaar... hoewel, men twijfelde of de bestelde vegetarische frikandel geen glutenvrije frikandel moest zijn (wij hadden glutenvrije friet aangegeven bij de opmerking online). Heel erg fijn dat er zo meegedacht wordt! Duurde even iets langer maar beter zo dan verkeerd. Was lekker!

Wilma
18 februari 2021
s de vries
18 februari 2021

Ik ben van gemak. dus thuis bestellen en op de betaalknop drukken. Ideaal.

Roelfina
14 februari 2021

Het was weer super!

Geert
14 februari 2021

Hoi, willen jullie kijken of je via de app een push bericht kunnen sturen als de bestelling later klaar is door drukte? Ipv de mail, deze komt veelal later aan. Darmee voorkom je dat mensen te vroeg staan te wachten.

Sonja Mulder
14 februari 2021

Lekker en stond ook klaar op gegeven tijdstip

Bijl
10 februari 2021
Andries
9 februari 2021

Was weer perfect

Jacob
7 februari 2021

Super geholpen en het eten is van top kwaliteit. Kom er graag , woon hier nog niet zo lang maar voelt of ik er al jaren kom .

Ingrid Pilon
4 februari 2021

Altijd goed eten, gezellige mensen.

patricia
3 februari 2021

super lekker eten! de tijd wat je neer zet kwa afhaal komen ze netjes na!

Herbert Sloeserwij
31 januari 2021

Handige app. Snelle service en goede kwaliteit.

Johan
30 januari 2021

Perfect !!!

Groen
30 januari 2021

Gewoon een top snackbar zoals je van elke zou mogen verwachten!

Steen
29 januari 2021
Evelien ploeger
27 januari 2021

Het was net als altijd heerlijk. Alleen hadden we raspatat besteld en dit niet gekregen. Maar kan gebeuren. Is nog nooit eerder gebeurt

Hendrik Uil
26 januari 2021

De kwaliteit van de produkten is zonder meer goed, alleen de patat was niet warm genoeg. Wij wonen dan wel wat op afstand maar de vorige keer was het super !

Marjan
22 januari 2021
Roelfina
22 januari 2021

Goed geregeld!

Sonja Mulder
18 januari 2021

Prima in orde

Hilde
16 januari 2021

Super

Elmyra Bakker
16 januari 2021

Jammer dat voor de zoveelste onze bestelling niet klopte. Dit keer ontbrak er gelukkig niks maar de grote ras pinda was met mayonaise.

otto
15 januari 2021

Al jaren trouwe klant. Altijd lekker en sinds enkele maanden bestel ik altijd online. Echt superhandig en gebruiksvriendelijk. Je hoeft dan nooit lang te wachten

Jan
10 januari 2021
Grashuis
10 januari 2021

Handige manier van bestellen, thuis in alle rust iets uitzoeken en dan middels een afgesproken tijdstip de bestelling ophalen. Altijd op de afgesproken tijd klaar. Toppie

Hans de Gries
9 januari 2021

Heerlijke snacks en supersnel klaar. En perfect corona proof. Prima geregeld.

Ben
7 januari 2021

Was super

van dijk
7 januari 2021

Hoe omschrijf je als het gewoon is wat je verwacht. Men is ook vriendelijk en je hoeft nooit echt lang te wachten. Helemaal als je online besteld & betaald. Dan heen gaan binnen 5 min sta je weer buiten.

William
3 januari 2020

Lekkere patat

Lantinga
2 januari 2020

Bijna alles was prima, alleen 1 van de ras patat met stoofvlees was niet eetbaar. De stoofvlees was heerlijk alleen de ras patat was zo ongelooflijk zout dat het niet te eten was. Vóór de rest was het eten en de service prima

Harm
30 december 2020

Heb mijn bestelling geplaatst met tijdstip van ophalen en het stond op tijd klaar. En het eten was van goeie kwaliteit.

Henk
27 december 2020

Goede zaak, met lekker eten

Bert Kleine
24 december 2020

Prima kwaliteit. Gemakkelijk bestellen en betalen via de site.

Rieks Spnadauw
21 december 2020

Dit is een prima system. Hierdoor kunnen geen fouten meer ontstaan, want je vult het tenslotte zelf in. En je weet wanneer je bestelling -bij benadering- klaar is en ook weet je meteen wat het kost. Keurig. En beter passend bij dit vervelende corona tijdperk.... Jammer dat je dit laatste voordeel ook moet noemen.

Gert Pot
19 december 2020

Kan er ook chilisaus toegevoegd worden bij het broodje Chiliburger/Mexicano? Nu staat hij er niet tussen bij het keuzemenu.

Reactie van Snackbar de Molen

Heb het toegevoegd bedankt voor de tip Gert.

Meiske zielman
13 december 2020
Tineke
12 december 2020

Het was weer heerlijk

pijper
12 december 2020

kwaliteit en service prima!

Harrie
11 december 2020

Zeer goede kwaliteit producten. Vriendelijke bediening. Perfecte app om te bestellen. En mocht er toch een keertje iets mis gaan, wat bijna nooit gebeurd ( we zijn allemaal maar mensen) dan wordt dit op een perfecte manier opgelost. Zeer zeker een aanrader.

Andries Hillenga
8 december 2020

👍👍👍🌭🍔🥓🍟🍗

Hilda Bleker
6 december 2020

Weer heerlijke snacks opgehaald.

Grashuis
6 december 2020

Makkelijk online bestellen , tijd afspreken en nooit meer wachten op je eten. Gemak dient de mens En natuurlijk lekker eten

Anne
5 december 2020
Johan
28 november 2020

Top!!!!!

Otto Storteboom
27 november 2020

Altijd lekker en goede service. Ga zo door

Sonja Mulder
23 november 2020

Bestel al een poosje via de app. Je kan alles zelf samenstellen, werkt prima. Eten zelf was ook dik in orde. Goed bezig !

Raymond
20 november 2020
Tineke
14 november 2020

Het was weer top!!!!

Grashuis
14 november 2020

Makkelijke manier van bestellen. Kind kan de was doen

Otto Storteboom
13 november 2020

Altijd goed. We komen er al vele jaren. Bestellen via de app of computer werkt perfect. Je hoeft nooit lang te wachten. Ga zo door

berends
12 november 2020

goed en lekker gegeten

Lydia
10 november 2020

De bestelling was prima en lekker. We hadden dit keer andere bitterballen en die vonden we persoonlijk wat te zout.

Reitsma
8 november 2020

Was weer top

Woltman
8 november 2020
Tonkens
8 november 2020

Alles oké

Andries hillenga
7 november 2020

Prima service

Ineke
27 oktober 2020

Was weer prima

tom
27 oktober 2020

super goed en keurig op tijd klaar

Engel
25 oktober 2020

We komen er voor de glutenvrije snacks voor onze zon. Voldoende keuze en het personeel weet hoe je met glutenvrij moet omgaan. Perfect!

Jan en Annie
25 oktober 2020

Lekker gegeten altijd goeie je service alleen gister een klein foutje geen pindasaus bij de berehap speciaal maar dat wordt wel weer geregeld echt een aanrader.

Tineke Siertsema
24 oktober 2020

Het was weer super!!!!

Johan
24 oktober 2020

Prima eten!!! Altijd op tijd klaar.

Lars
24 oktober 2020

Was heerlijk!!

Hilbert en Berdien
24 oktober 2020

Altijd goed en lekker eten!

Floor Boonstra
17 oktober 2020

Dit was voor mij de eerste keer maar niet de laatste. Wat handig om zo te bestellen. Volop mogelijkheden om iets toe te voegen of weg te laten. Overal foto's bij. Ondanks de zaterdagdrukte was het precies op tijd klaar en het smaakte ons supergoed.

Puister
17 oktober 2020
Ineke
17 oktober 2020

Zoals gewoonlijk was het eten weer heerlijk. Bestelling was mooi op de aangegeven tijd klaar. Gaan zeker de volgende keer weer via de app bestellen.

Alette snijder
12 oktober 2020

Gewoon top

Robert de vries
11 oktober 2020

Altijd top! Die app! Werkt super!

Johan
11 oktober 2020

Prima eten !!!!!!!

gerrie hazenhoek
8 oktober 2020

Ik vind de service wel goed. Maar ja wie ben ik ze hebben goede kwaliteit en lekker.

Sandra
6 oktober 2020

Top!!!

Tineke
4 oktober 2020
Schreijer
30 september 2020

Eten was weer super en stond klaar op afgesproken tijdstip. App werkt prima 🥳

Alette snijder
28 september 2020

Perfect geregeld en was heerlijk

Groen
28 september 2020
H Bleker
27 september 2020

Altijd lekkere snacks , vlotte en leuke bediening.

yvonne
27 september 2020

We misten de pindasaus bij de bestelling

Ikke
27 september 2020

Zoals altijd, prima in orde

Harrie
27 september 2020

Zeer goede kwaliteit Perfecte service.

fam. Bloem
21 september 2020
Willem-Jan
20 september 2020
O.J.
18 september 2020

Al vele jaren naar volle tevredenheid klant.

Sandra Hut
16 september 2020

De app werkt top! Lekker gegeten, tijdindicatie helemaal goed!

Klaas
15 september 2020

Alles wat top komen graag terug

Edwin Bakker
15 september 2020

Altijd goed en lekker eten en met de nieuwe app zeer makkelijk te bestellen. Kom er niet voor niets al meer dan 20 jaar!! Rene en Regina mooi zo doorgaan :-) Groet'n Bakkûh ;-)

Lukas Borghuis
14 september 2020
Folkersma
12 september 2020

Prima eten !!!

Lamieke Mossel
12 september 2020

Super service en heerlijk eten!

Tineke Siertsema
12 september 2020

Online besteld ideal het was optijd klaar en het was heerlijk.

Janet
12 september 2020

Ideaal, bestellen en betalen via de ap. Exact op tijd klaar en zoals altijd heerlijk gegeten!

Erika
10 september 2020

Snelle service. Heerlijke eierballen.. Vriendelijk geholpen.

Grashuis
5 september 2020

Makkelijke manier om te bestellen , kan ook in het voren , door tijdsaanduiding

Stef Buikema
31 augustus 2020

Top snackbar! Geen lange wachttijden, zeer goede kwaliteit!

Petra
31 augustus 2020

Altijd vriendelijk en altijd lekker! We zijn erg blij met de glutenvrije snacks die ze hebben!

Lars
29 augustus 2020
Otto
29 augustus 2020

altijd goede kwaliteit en lekker. Ideaal om online te bestellen

Van Leggelo
29 augustus 2020
Arnold Appeldoorn
27 augustus 2020

Goed geregeld zo. Bestellen zonder moeite

Groen
26 augustus 2020

Was weer heerlijk zoals altijd!

Erwin Wezeman
24 augustus 2020

Mooi en overzichtelijk website! De service van de molen is al jaren perfect.

Jan Pieter
24 augustus 2020

Snelle, goede service, en kwaliteit gewaarborgd!!! Handig om je bestelling on line te kunnen bestellen

Femmy
24 augustus 2020

Snel en makkelijk👍

Hilda
24 augustus 2020

Netjes , snel en lekkere snacks.

Moon
24 augustus 2020

Voor het eerst online bestelling gedaan. Zeer goed bevallen.

Willem-Jan Fokkens
24 augustus 2020

lekker gegeten en ideaal via internet besteld

Jeannet
24 augustus 2020

heerlijk om zo te bestellen en dat ze mee denken . En op tijd klaar

Kleine
20 augustus 2020

Super handige service!!

Karen en edwin
19 augustus 2020

De bestelling was weer heerlijk. Ideaal om zo online te bestellen. Super service en kwaliteit.?

Hilda Bleker
17 augustus 2020

Prima service en heel goede producten. Via de site bestellen is een extra ⭐ waaard

Bulthuis
15 augustus 2020

Prima alleen was t het net druk en moest ik nog wel even wachten op mijn bestelling ik had daarna gebeld om een milkshake erbij te doen wat meegenomen zou worden helaas was dat er niet bij gelukkig bij het afrekenen is hij er nog wel bij gekomen omdat het bedrag niet klopte bij het afrekenen verder goede service en vriendelijk personeel

Gert godlieb
15 augustus 2020

Ideaal deze bestel methode. Het werkte prima en ruime keuze.

Schouwsra
15 augustus 2020
Otto Storteboom
15 augustus 2020

Lekkere patat en snacks. We komen er al vele jaren

Lukas Borghuis
14 augustus 2020

Altijd goed