Over Snackbar de Molen Siddeburen

Welkom op de website van Snackbar de Molen in Siddeburen! Hier kunt u online uw bestelling plaatsen bij Snackbar de Molen.

Via onze website kunt u online uw bestelling plaatsen om daarna bij ons af te halen.
U kunt uw bestelling bij ons in de snackbar of online middels IDEAL betalen.
Hieronder kunt u onze menukaart bekijken en uw bestelling plaatsen.
Eet smakelijk!

Let op!
Het kan voorkomen dat uw afhaaltijd door ons moet worden aangepast. U ontvangt hiervoor een tweede mail waarin de juiste afhaaltijd vermeld staat.

Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. We willen uiteraard voorkomen dat u langer moet wachten dan verwacht.

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieƫn of intoleranties kenbaar te maken!

Openingstijden

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:30 - 20:00
Woensdag: 16:30 - 20:00
Donderdag: 16:30 - 20:00
Vrijdag: 12:00 - 13:30
16:30 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 13:30
16:30 - 20:00
Zondag: 16:30 - 20:00

Betaalmethodes

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.


iDEAL wordt ondersteund door

Allergieinformatie

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Acties, aanbiedingen en kortingen Snackbar de Molen

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door