Beoordelingen van Snackbar de Molen Siddeburen

Recente recensies van Snackbar de Molen Siddeburen

5 sterren na 120 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling en betaling gedaan en het eten was prima!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ideaal deze manier van bestellen. Thuis iets lekkers uitzoeken en betalen en ophalen op het gewenste moment.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

goede service en kwaliteit

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en lekker snel.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn al jaren klant en het is altijd goed. Via internet bestellen vind ik super. Makkelijk, gebruiksvriendelijk en je hoeft daardoor nooit te lang te wachten. Je weet wanneer het ongeveer gereed is. Ook vriendelijk personeel

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, ruime keuze en ook glutenvrij. Keurig op tijd klaar... hoewel, men twijfelde of de bestelde vegetarische frikandel geen glutenvrije frikandel moest zijn (wij hadden glutenvrije friet aangegeven bij de opmerking online). Heel erg fijn dat er zo meegedacht wordt! Duurde even iets langer maar beter zo dan verkeerd. Was lekker!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben van gemak. dus thuis bestellen en op de betaalknop drukken. Ideaal.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoi, willen jullie kijken of je via de app een push bericht kunnen sturen als de bestelling later klaar is door drukte? Ipv de mail, deze komt veelal later aan. Darmee voorkom je dat mensen te vroeg staan te wachten.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en stond ook klaar op gegeven tijdstip

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer perfect

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super geholpen en het eten is van top kwaliteit. Kom er graag , woon hier nog niet zo lang maar voelt of ik er al jaren kom .

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, gezellige mensen.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekker eten! de tijd wat je neer zet kwa afhaal komen ze netjes na!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Handige app. Snelle service en goede kwaliteit.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect !!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon een top snackbar zoals je van elke zou mogen verwachten!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was net als altijd heerlijk. Alleen hadden we raspatat besteld en dit niet gekregen. Maar kan gebeuren. Is nog nooit eerder gebeurt

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de produkten is zonder meer goed, alleen de patat was niet warm genoeg. Wij wonen dan wel wat op afstand maar de vorige keer was het super !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat voor de zoveelste onze bestelling niet klopte. Dit keer ontbrak er gelukkig niks maar de grote ras pinda was met mayonaise.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al jaren trouwe klant. Altijd lekker en sinds enkele maanden bestel ik altijd online. Echt superhandig en gebruiksvriendelijk. Je hoeft dan nooit lang te wachten

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Handige manier van bestellen, thuis in alle rust iets uitzoeken en dan middels een afgesproken tijdstip de bestelling ophalen. Altijd op de afgesproken tijd klaar. Toppie

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke snacks en supersnel klaar. En perfect corona proof. Prima geregeld.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoe omschrijf je als het gewoon is wat je verwacht. Men is ook vriendelijk en je hoeft nooit echt lang te wachten. Helemaal als je online besteld & betaald. Dan heen gaan binnen 5 min sta je weer buiten.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bijna alles was prima, alleen 1 van de ras patat met stoofvlees was niet eetbaar. De stoofvlees was heerlijk alleen de ras patat was zo ongelooflijk zout dat het niet te eten was. Vóór de rest was het eten en de service prima

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb mijn bestelling geplaatst met tijdstip van ophalen en het stond op tijd klaar. En het eten was van goeie kwaliteit.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede zaak, met lekker eten

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Gemakkelijk bestellen en betalen via de site.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is een prima system. Hierdoor kunnen geen fouten meer ontstaan, want je vult het tenslotte zelf in. En je weet wanneer je bestelling -bij benadering- klaar is en ook weet je meteen wat het kost. Keurig. En beter passend bij dit vervelende corona tijdperk.... Jammer dat je dit laatste voordeel ook moet noemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kan er ook chilisaus toegevoegd worden bij het broodje Chiliburger/Mexicano? Nu staat hij er niet tussen bij het keuzemenu.

Reactie van Snackbar de Molen:Heb het toegevoegd bedankt voor de tip Gert.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit en service prima!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit producten. Vriendelijke bediening. Perfecte app om te bestellen. En mocht er toch een keertje iets mis gaan, wat bijna nooit gebeurd ( we zijn allemaal maar mensen) dan wordt dit op een perfecte manier opgelost. Zeer zeker een aanrader.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍🌭🍔🥓🍟🍗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke snacks opgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen , tijd afspreken en nooit meer wachten op je eten. Gemak dient de mens En natuurlijk lekker eten

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!!!!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goede service. Ga zo door

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel al een poosje via de app. Je kan alles zelf samenstellen, werkt prima. Eten zelf was ook dik in orde. Goed bezig !

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top!!!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke manier van bestellen. Kind kan de was doen

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. We komen er al vele jaren. Bestellen via de app of computer werkt perfect. Je hoeft nooit lang te wachten. Ga zo door

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

goed en lekker gegeten

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima en lekker. We hadden dit keer andere bitterballen en die vonden we persoonlijk wat te zout.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles oké

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

super goed en keurig op tijd klaar

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen er voor de glutenvrije snacks voor onze zon. Voldoende keuze en het personeel weet hoe je met glutenvrij moet omgaan. Perfect!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten altijd goeie je service alleen gister een klein foutje geen pindasaus bij de berehap speciaal maar dat wordt wel weer geregeld echt een aanrader.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super!!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten!!! Altijd op tijd klaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker eten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was voor mij de eerste keer maar niet de laatste. Wat handig om zo te bestellen. Volop mogelijkheden om iets toe te voegen of weg te laten. Overal foto's bij. Ondanks de zaterdagdrukte was het precies op tijd klaar en het smaakte ons supergoed.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten weer heerlijk. Bestelling was mooi op de aangegeven tijd klaar. Gaan zeker de volgende keer weer via de app bestellen.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top! Die app! Werkt super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten !!!!!!!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind de service wel goed. Maar ja wie ben ik ze hebben goede kwaliteit en lekker.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer super en stond klaar op afgesproken tijdstip. App werkt prima 🥳

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld en was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere snacks , vlotte en leuke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We misten de pindasaus bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit Perfecte service.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vele jaren naar volle tevredenheid klant.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De app werkt top! Lekker gegeten, tijdindicatie helemaal goed!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles wat top komen graag terug

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker eten en met de nieuwe app zeer makkelijk te bestellen. Kom er niet voor niets al meer dan 20 jaar!! Rene en Regina mooi zo doorgaan :-) Groet'n Bakkûh ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten !!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en heerlijk eten!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld ideal het was optijd klaar en het was heerlijk.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal, bestellen en betalen via de ap. Exact op tijd klaar en zoals altijd heerlijk gegeten!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Heerlijke eierballen.. Vriendelijk geholpen.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke manier om te bestellen , kan ook in het voren , door tijdsaanduiding

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top snackbar! Geen lange wachttijden, zeer goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk en altijd lekker! We zijn erg blij met de glutenvrije snacks die ze hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goede kwaliteit en lekker. Ideaal om online te bestellen

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld zo. Bestellen zonder moeite

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi en overzichtelijk website! De service van de molen is al jaren perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle, goede service, en kwaliteit gewaarborgd!!! Handig om je bestelling on line te kunnen bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en makkelijk👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes , snel en lekkere snacks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online bestelling gedaan. Zeer goed bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten en ideaal via internet besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk om zo te bestellen en dat ze mee denken . En op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handige service!!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was weer heerlijk. Ideaal om zo online te bestellen. Super service en kwaliteit.?

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en heel goede producten. Via de site bestellen is een extra ⭐ waaard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima alleen was t het net druk en moest ik nog wel even wachten op mijn bestelling ik had daarna gebeld om een milkshake erbij te doen wat meegenomen zou worden helaas was dat er niet bij gelukkig bij het afrekenen is hij er nog wel bij gekomen omdat het bedrag niet klopte bij het afrekenen verder goede service en vriendelijk personeel

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal deze bestel methode. Het werkte prima en ruime keuze.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat en snacks. We komen er al vele jaren

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed